Brilelr der ligger på et skrivebord med to computerskærme foran sig

Vigtigheden af at have en pålidelig backup-infrastruktur på plads for din virksomhed kan ikke overvurderes. I tilfælde af systemfejl eller datatab er det afgørende for opretholdelse af forretningskontinuitet at kunne genoprette tabte data hurtigt og nemt. Derfor er det så vigtigt med løbende sikkerhedskopiering af din PostgreSQL backup tool server.

Hvad er PostgreSQL?

PostgreSQL, ofte blot kaldet “Postgres”, er et open source relationelt database management system (RDBMS), der kan prale af et imponerende funktionssæt, herunder understøttelse af avancerede datatyper, triggers, fremmednøgler og meget mere. Postgres er kendt for at være yderst skalerbar og robust, hvilket gør det til et populært valg for organisationer med store databehov

Som med ethvert RDBMS er Postgres dog ikke immun over for datatab. Faktisk kan det på grund af dets design (dvs. understøttelse af ACID-transaktioner) være vanskeligt at opsætte ordentlige Postgres-backup- og genoprettelsesprocedurer. Det er her, at et pålideligt backup-værktøj som Continuent Tungsten kommer til at være nyttigt

Den komplette løsning til databaseklynger

Backup Bird er en omfattende database backup løsning, der tilbyder gennemsigtig failover og realtidsreplikation for MySQL-, MariaDB-, Oracle- og PostgreSQL-databaser. Backup Bird er designet til at blive brugt i cloud-miljøer, og det giver en række funktioner, der er specielt skræddersyet til katastrofe-genoprettelsesscenarier (fx Postgresql backup tool).

Disse omfatter muligheden for at udføre online skemaændringer uden at afbryde databaseoperationer samt indbygget WAN-komprimering og -kryptering for at hjælpe med at reducere den båndbredde, der er nødvendig for at replikere data over lange afstande

Hvorfor kontinuerlige sikkerhedskopier er vigtige?

Kontinuerlige sikkerhedskopieringer er afgørende for enhver virksomhed, der er afhængig af databaseteknologier som PostgreSQL til at drive sine aktiviteter. I tilfælde af en databasesvigt eller datatab kan det at være i stand til hurtigt at gendanne fra en nyere sikkerhedskopi betyde forskellen mellem en ulejlighed og en fuldblæst krise

Hvilken backup strategi skal jeg vælge?

Med traditionelle “fulde” eller “inkrementelle” backup-strategier er der betydelige ulemper, som kan gøre gendannelser mere komplicerede (og tidskrævende) end nødvendigt. Hvis du f.eks. bruger fulde sikkerhedskopier, skal du have tilstrækkelig lagerkapacitet til rådighed til at gemme en hel kopi af din database (som kan være ret stor).

 Og hvis du bruger inkrementelle sikkerhedskopier, skal du sikre dig, at alle de nødvendige inkrementelle sikkerhedskopier er tilgængelige for at kunne udføre en fuldstændig gendannelse.

Med kontinuerlige sikkerhedskopier er der imidlertid ingen grund til at bekymre sig om at gemme flere kopier af din database eller opspore manglende inkrementelle sikkerhedskopier – fordi hver transaktion straks skrives til sikkerhedskopien, når den sker.

Det betyder, at du i tilfælde af en fejl eller et datatab kan være sikker på at vide, at du har en nyere backup til rådighed, som kan bruges til hurtigt at gendanne din PostgreSQL-database.

Din database i sikre hænder

Der er ingen tvivl om det – hvis du driver en virksomhed, der er afhængig af PostgreSQL (eller enhver anden databaseteknologi), er det vigtigt at have en omfattende backup- og genoprettelsesløsning på plads. Backup Bird giver dig alt, hvad du har brug for til at tage kontinuerlige sikkerhedskopier af din database.

 Du kan være sikker på at vide, at du altid hurtigt kan genoprette i tilfælde af en fejl eller et datatab. Vent ikke, til det er for sent – kom i gang med Backup Bird i dag!