IT problemer

Oplever I problemer med jeres IT-infrastruktur? Selvom vores arbejdsgange i dag bliver mere og mere digitaliseret, er det langt fra alle virksomheder, som har den rigtige hjælp at hente indenfor organisationens vægge.

Små fejl, store gener

Mange små- og mellemstore virksomheder har ikke nødvendigvis en IT-afdeling eller medarbejdere med de rigtige tekniske kompetencer. Alternativt kan det være at I har en eller få personer, der bærer jeres IT-sikkerhed.

Du kan måske godt relatere til det, hvis du har glemt dit kodeord og skal nulstille det. Du tager ned til jeres IT-afdelingen, for så at blive mødt af en seddel, der forklarer at vedkommende er taget på 2 ugers ferie. Det kan også være at jeres IT-ansvarlig er blevet uventet syg, og I står i katastrofal situation ved at I oplever nedgang og drift problemer med jeres styresystemer.

Der ligger håb udenfor

I sådan nogle situationer som ovenstående, kan det være en stor hjælp at outsource sin IT support til en tredje parts virksomhed. IT-medarbejdere er generel en mangel varer på national plan, hvilket kan give nogle økonomiske udfordringer i forhold til efterspørgslen. At hyre en permanent IT-medarbejdere kan godt blive dyrt særligt, hvis I er en mindre virksomhed, har et skrøbeligt regnskab, manglende dækningsgrad til en fuldtidsansat.

Ved at lave en samarbejdsaftale med en god tredje part, kan I sparer store summer på rekruttering og associeret udgifter. Mange IT-support virksomheder har forskellige løsninger til forskellige priser, der samtidigt kan skaleres til jeres aktuelle behov. Har I også hardware, server systemer, printer- og kopimaskiner og lignende, kan det være meget strategisk at finde en partner, som kan hjælpe jer med en løsning indenfor dette.

Det kan her anbefales at I tager udgangspunkt I jeres nuværende behov, hvor mange timers support I skal bruge, hvad jeres budget er, hvilke problemer skal dækkes med videre. Når det kommer til IT-løsninger, kan det betale sig at se dem som langtidsinvesteringer. Dette indebærer også IT-support.